Sandra Komasz
Sandra Komasz
specialist ajurvedske medicine / lastnik kozmetično terapevtskega centra Ayurganica

Naše znanje o negi obraza in telesa temelji na sodobnem strokovnem pristopu hkrati pa na indijski starodavni modrosti ljubiti sebe –  nega in lepota obraza in telesa naj  bosta sozvočje notranjega in zunanjega ravnovesja  uma, telesa in duha.

Terapije, ki jih izvajamo v našem centru temeljijo na sodobnih pristopih v kozmetiki, kjer uporabljamo v veliki meri tudi elemente iz ajurvede – rezultat je učinkovita nega in obnova obraza in telesa, hkrati pa delujemo  popolnoma preventivno pred morebitnimi prihajajočimi težavami. Z različnimi terapijami in osebnim, individualnim pristopom vzdržujemo dobro zdravje kože in telesa tudi v sodobnem stresnem življenjskem ritmu.

Telo je stalno izpostavljeno toksinom, onesnaževalcem in stresu, kar povzroča staranje obraza in telesa. Pri ohranjanju zunanjega sijaja kože in telesa se osredotočamo na notranjo energijo, ki prihaja s pravilno dnevno rutino, pravilno prehrano, strokovnim razstrupljanjem in pravilno notranjo nego in zunanjo nego obraza in telesa. Celostni pristop v kombinaciji starodavne modrosti in sodobnih prijemov je edini pravi način celostne obravnave.

Preko različnih terapij in strokovne nege telesa in obraza se usmerjamo na telesne celice na globljih nivojih tkiva in tako pomagamo izločiti neprijetne spojine in nevarne maščobe, ter hkrati povečujemo cirkulacijo energije v telesu.

Naš kozmetično terapevtski center ima holistični pristop pri vseh terapijah, ki se izvajajo. Ne želimo si samo, da bi od nas odšli zgolj lepi, ampak tudi duhovno bolj izpolnjeni. Dobrodošli!

Postavite nam vprašanje