Thalgo obloge za telo

Obloga Thalgo iz mikroniziranih morskih alg

Obloga za oblikovanje postave. Namenjena je vsem, ki si želijo sprostiti ali izboljšati svoje počutje s pomočjo čistega morskega koncentrata ali si želijo učinkovite pomoči pri izgubljanju odvečne teže in odpravo trdovratnega celulita na naraven način. Odlična obloga za novopečene mamice, ki bi se rade spet vrnile v formo.

Alge pripomorejo k splošni revitalizaciji in revitalizaciji po športnih dejavnostih, saj telo oskrbijo z elementi v sledovih in vitamini, sprostijo mišice in sklepe ter tako s pomočjo znojenja odstranijo odpadne snovi iz telesa. Visoka vsebnost joda pripomore k oblikovanju telesa, saj spodbuja izgubo maščob.

Priporočljivih je 12 obiskov (po dva obiska na teden ali en obisk na dan v 6 dneh). Za ohranjanje rezultatov je potreben obisk enkrat mesečno.

Obloga Thalgo za odvajanje vode (Chrono-Draining)

Namenjena je vsem, ki želijo razstrupiti svoje telo in iz njega odstraniti odvečno vodo, oziroma v noge povrniti občutek ugodja. Obloga bo oblikovala postavo in povrnila občutek ugodja v noge.

Priporočljivih je 12 obiskov (po dva obiska na teden ali štirje obiski pred izvedbo tretmaja Frigi-Thalgo). Za ohranjanje rezultatov je potreben obisk enkrat mesečno.

Obloga Frigi-Thalgo

Oblogo priporočamo vsem, ki imajo blažjo obliko celulita na nogah, rokah in po trebuhu ter tistim, ki jih pestijo slaba prekrvavitev, utrujene, zatečene in boleče noge. Hladno in vazokonstrikcijsko delovanje izboljša prekrvavitev. V noge povrne lahkoten občutek, spodbudi lipolizo, koža pa je bolj čvrsta in mehka.

Obloge ne priporočamo nosečnicam in osebam, ki imajo resne težave s prekrvavitvijo.

Priporočljivih je 12 obiskov (od 2 do 3 obiski na teden). Za ohranjanje rezultatov je potreben obisk enkrat mesečno.